1280×550 c

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ FASHION BOX

 

Ο Όμιλος Fashion Box SpA ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς, στον τομέα του denim και της smart casual ένδυσης. Με έδρα την πόλη Asolo στο Treviso της Ιταλίας, μια περιοχή που φημίζεται παγκοσμίως για τη δημιουργικότητά της,  η εταιρεία κατασκευάζει, προωθεί και διανέμει ανδρικά, γυναικεία και παιδικά casual ενδύματα, αξεσουάρ και υποδήματα. Τα προϊόντα του Ομίλου κυκλοφορούν με τις επωνυμίες REPLAY, REPLAY & SONS, WE ARE REPLAY και REPLAY FOOTWEAR, ενώ και συμπληρωματικά προϊόντα όπως γυαλιά και σειρές αρωμάτων με την επωνυμία Replay διατίθενται από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

 

Κύρια επιδίωξη της εταιρείας ήταν και παραμένει για περισσότερα από 30 χρόνια η δημιουργία προϊόντων που ξεχωρίζουν για το καινοτόμο στυλ, τον χαρακτηριστικό ιταλικό τους σχεδιασμό και την ανώτερη ποιότητά τους. Το denim, στην κατασκευή του οποίου ειδικεύεται η εταιρεία έχοντας γίνει σχεδόν συνώνυμό του, αποτελεί ένα επιπλέον στοιχείο μοναδικότητας και υπεροχής του brand.Ο συνδυασμός εμπειρίας και υψηλής τεχνογνωσίας, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη έρευνα για διαρκώς πιο εξελιγμένες τεχνικές, αποτελεί την εγγενή αξία των προϊόντων του Ομίλου, που, όπως είναι φυσικό,  επενδύει κατά πολύ στην υφολογική και τεχνολογική έρευνα των υλικών του.

 

Πράγματι, σε όλη τη διάρκεια της πορείας του ο Όμιλος επενδύει με αφοσίωση στην έρευνα και στο δημιουργικό σχεδιασμό, ενσωματώνοντας διαρκώς τις νέες τεχνολογίες στις διαδικασίες παραγωγής. Οι άνθρωποι του Ομίλου παρακολουθούν στενά κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας – από το σχεδιασμό των συλλογών έως την επιλογή και τις μεθόδους επεξεργασίας των πρώτων υλών – ενώ ένα δίκτυο εξειδικευμένων εργαστηρίων αναλαμβάνει το ράψιμο και το τελικό φινίρισμα των ενδυμάτων.

 

Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου – ένα αμερικάνικο βιομηχανικό κτήριο του 20ου αιώνα που καλύπτει μια έκταση 25.000τμ, στους πρόποδες των λόφων της πόλης Asolo – στεγάζουν τα τμήματα styling, modelling και industrialisation για όλα τα προϊόντα και τις επωνυμίες.  Το εργοστάσιο στο Asolo αποτελεί το νευραλγικό κέντρο του συστήματος, όπου ευδοκιμούν η έρευνα και η δημιουργική ανάπτυξη. Εκεί προγραμματίζεται και παρακολουθείται η όλη διαδικασία παραγωγής, από τα πρώτα σκίτσα μέχρι το πρωτότυπο και τα έτοιμα ενδύματα. Εκεί βρίσκεται η πλατφόρμα ολοκληρωμένης υλικοτεχνικής υποστήριξης, σύμφωνα με την οποία τα στοιχεία από διάφορους τομείς της παραγωγής (περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως) λαμβάνονται, ελέγχονται, ταξινομούνται και αποστέλλονται.

 

Πάνω από όλα όμως, εκεί είναι ο χώρος όπου το όραμα της REPLAY παίρνει μορφή, αναμειγνύοντας το παλιό με το καινούριο, το παρελθόν με το μέλλον, την παράδοση με την τεχνολογία. Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί, αλλά και όλοι οι συνεργάτες του Ομίλου στις διάφορες χώρες του κόσμου έχουν συναίσθηση της ευθύνης που συνεπάγεται η σπουδαία κληρονομιά που άφησε ο ιδρυτής της, Claudio Buziol. Η δημιουργία ενός εύρωστου παγκόσμιου δικτύου, με μια καρδιά που θα κτυπά πάντα σε ιταλικό έδαφος, είναι ένα από τα σημαντικότερα στρατηγικά σημεία ανάπτυξης της Fashion Box.

 

Σήμερα, τα προϊόντα της Fashion Box βρίσκονται σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, στη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική, σε πάνω από 50 χώρες. Το δίκτυο χονδρικής διαθέτει 5.000 σημεία πώλησης, περίπου 220 mono-brand καταστήματα και περισσότερα από 190 corner και shop-in-shop. Όλα τα σημεία ξεχωρίζουν για τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και εκφράζουν την αυθεντικότητα των προϊόντων Replay, σε ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο περιβάλλον.

etaireia mas

 

FASHION BOX ΕΛΛΑΣ

 

Η Fashion Box Ελλάς A.E., θυγατρική του Ομίλου Fashion Box, ιδρύθηκε το 1995, με στόχο την προώθηση και τη διανομή των προϊόντων REPLAY στην Ελλάδα.

 

Με πάνω από τριάντα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της ελληνικής casual ένδυσης, η Fashion Box Ελλάς έχει καταφέρει να εδραιωθεί και εκτός των ελλαδικών συνόρων, στην Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία και την Τουρκία. Το δίκτυο διανομής της εταιρίας περιλαμβάνει 33 σημεία πώλησης καθώς και συνεργασίες με εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. Με την εισαγωγή, εξαγωγή και προώθηση ειδών ένδυσης, υπόδησης  και συναφών αξεσουάρ, υπό την επωνυμία Replay, Replay & Sons, We Are Replay και Replay Footwear,  η Fashion Box Ελλάς, δραστηριοποιείται τόσο στον τομέα της λιανικής όσο και της χονδρικής πώλησης, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ευρεία διανομή των αντίστοιχων προϊόντων στις επιλεγμένες αγορές.

 

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η αναγνωρισιμότητα του brand REPLAY, το ευρύ και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής που έχει αναπτυχθεί και η αφοσίωση των πελατών που η Fashion Box Ελλάς που  έχει κερδίσει επάξια,  αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται η συνεχής πρόοδος της εταιρείας.

 

Κύρια επιδίωξη και φιλοδοξία της Fashion Box Ελλάς παραμένει η ενίσχυση της αξίας της στην αγορά της νεανικής επώνυμης casual ένδυσης και η επιχειρηματική υγιής ανάπτυξη, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, πάντα με συνέπεια προς τις θεμελιώδεις αξίες και αρχές.

 

Λειτουργώντας με σύγχρονο επιχειρηματικό πνεύμα σε αυτήν την κατεύθυνση και αξιοποιώντας την ποιοτική υπεροχή και φήμη των brand names που αντιπροσωπεύει, την πιστή πελατειακή της βάση, καθώς και το ευρύ δίκτυο διανομής των προϊόντων REPLAY σε Ελλάδα και Βαλκάνια, η Fashion Box Ελλάς κινείται σταθερά προς το μέλλον, με βάση το αναπτυξιακό της σχέδιο.

 

Παράλληλα, παρακολουθεί συστηματικά τις εξαιρετικά ευμετάβλητες διεθνείς εξελίξεις προκειμένου να διασφαλίσει την ως σήμερα ανάπτυξή της αλλά και να εντοπίσει έγκαιρα ενδεχόμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Λειτουργώντας με συναίσθηση των δυσκολιών αλλά  και με θετικό πνεύμα, σχεδιάζει με πολύ προσεκτικό τρόπο τα επόμενα βήματα, προς όφελος των συνεργατών της και του προσωπικού. Για την Fashion Box Ελλάς άλλωστε, το αύριο αποτελούσε ανέκαθεν μία πρόκληση με ιδιαίτερη γοητεία.

Fashion Box Ελλάς Α.Ε. – Καποδιστρίου 88, 142 35, Νέα Ιωνία, Αθήνα – Αρ.ΓΕΜΗ: 6447301000

 

ΟΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΜΑΣ:

Οι θυγατρικές εταιρείες στις οποίες συμμετέχει η Fashion Box Ελλάς είναι οι ακόλουθες:

 

F.B.C. FASHION BOX CYPRUS LIMITED

Η F.B.C. Fashion Box Cyprus Ltd πρώην “G.CHR. FASHION BOX CYPRUS LIMITED” συστάθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2000, με βάση τον περί εταιρειών Νόμο, Κεφ.113, της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης. Η έδρα της είναι στην Λευκωσία της Κύπρου (Δεληγιώργη 1 – Cosmos Building) και η διάρκειά της είναι αορίστου χρόνου. Στην F.B.C. Fashion Box Cyprus Ltd, η οποία δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο, εκμεταλλευόμενη το κατάστημα της Λεμεσού, η εταιρείας συμμετέχει με ποσοστό 100%.

 

FASHION BOX ROMANIA SRL

Η εταιρεία Fashion Box Romania Srl είναι 100% θυγατρική της Fashion Box Ελλάς και ιδρύθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2008, με έδρα το Βουκουρέστι. Δραστηριοποιείται στην διαχείριση των σημείων πώλησης του Ομίλου Fashion Box Ελλάς στη Ρουμανία.

 

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:

Συγγενείς εταιρείες θεωρούνται οι εταιρείες στις οποίες συμμετέχει η Fashion Box Ελλάς, με ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 20% και μικρότερο του 50%

 

F.B.C. (Properties)Ltd.

Η F.B.C. (Properties)Ltd. πρώην “G.CHR. FASHION BOX PROPERTIES LIMITED” ιδρύθηκε τον Νοέμβριο 2000. Η έδρα της είναι στην Λευκωσία της Κύπρου (Δεληγιώργη 1- Cosmos Building) και η διάρκειά της είναι αορίστου χρόνου.

istoria mas2

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ FASHION BOX

 

1995

• Η Fashion Box Ελλάς ξεκινά την δραστηριοποίησή της με σκοπό την προώθηση και τη διακίνηση των προϊόντων REPLAY στην Ελλάδα.

• Το πρώτο κατάστημα REPLAY εγκαινιάζεται στο Κολωνάκι και ένα δεύτερο κατάστημα στη Γλυφάδα, αμέσως μετά.

 

1996 -1997

• Η Fashion Box Ελλάς. αποκτά τα δικαιώματα προώθησης των προϊόντων REPLAY σε τρεις γειτονικές χώρες της Ελλάδας: ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Π.Γ.Δ.Μ. και ΑΛΒΑΝΙΑ.

• Εγκαινιάζεται το κατάστημα REPLAY στην Ερμού, στην Αθήνα.

• Η Fashion Box Ελλάς αποκτά το δικαίωμα να διανέμει προϊόντα REPLAY&SONS στην ΕΛΛΑΔΑ.

 

1999

• Τα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας μεταφέρονται στην Νέα Ιωνία.

• Η εταιρεία αποκτά τα δικαιώματα για αποκλειστική διανομή στην Κύπρο.

• Συστήνεται η πρώτη θυγατρική εταιρεία F.B.C. FASHION BOX CYPRUS Ltd και εγκαινιάζεται το πρώτο κατάστημα REPLAY στην Κύπρο.

 

 2004

• Η εταιρεία επεκτείνεται στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, γεγονός που σηματοδοτεί το άνοιγμα του καταστήματος REPLAY στη Σόφια.

 

2005

• Στα πλαίσια επέκτασης της εταιρικής παρουσίας στην Βουλγαρία, ένα νέο REPLAY corner εγκαινιάζεται στο Burgas και ένα νέο κατάστημα franchise ανοίγει στη Sofia.

• Το brand REPLAY συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας και τα γιορτάζει με μια σειρά από επιτυχημένες εορταστικές, επετειακές εκδηλώσεις.

 

2006

• Στα πλαίσια επέκτασης να νέο κατάστημα ανοίγει στον Πειραιά και σημειώνεται μια δυναμική είσοδος στον κλάδο των Εμπορικών Κέντρων με το άνοιγμα νέων καταστημάτων REPLAY στο Μαρούσι (Τhe Mall Athens) και στη Θεσσαλονίκη (Mediterranean Cosmos), καθώς και 2 Shop-in-Shop στην Αθήνα (Attica, The Department Store).

 

2008

• Ίδρυση της θυγατρικής FASHION BOX ROMANIA SRL στη Ρουμανία στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων του Ομίλου στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και εγκαίνια 2 νέων καταστημάτων REPLAY στην Λευκωσία της Κύπρου και στην Μύκονο, καθώς και 3 νέα καταστήματα REPLAY shop – in – shop στο νέο εμπορικό κέντρο Attica, The Department Store και στο Golden Hall, στο Μαρούσι.

• Η REPLAY κατατάσσεται στην 8η θέση μεταξύ των 15 πιο δημοφιλών και αναγνωρίσιμων επωνυμιών μεταξύ των νέων (18-24 ετών) στην Ελλάδα, σε μια διεθνή δημοσκόπηση που διενήργησε η Synovate και η οποία δημοσιεύτηκε στον Κόσμο του Επενδυτή (6/12/08).

 

2011

• Τα γραφεία της εταιρείας μεταφέρονται σε νέο κτίριο (1400τμ), την Νέα Ιωνία.

• Ανοίγει νέο κατάστημα REPLAY στην περιοχή της Φιλοθέης – Αθήνα, Ελλάδα.

 

2012

• Ένα νέο shop in shop εγκαινιάζεται στο Attica, The Department store, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

• Ένα νέο REPLAY store ανοίγει στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

 

2013

• Ένα νέο REPLAY store ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας, στο εμπορικό κέντρο City Link.

 

2015

• Ο Όμιλος πραγματοποιεί το παγκόσμιο συνέδριο REPLAY στην Μύκονο.

• Ένα νέο κατάστημα REPLAY ανοίγει στην Πάφο, ΚΥΠΡΟΣ.

 

2016

• Ένα νέο franchise κατάστημα άνοιξε στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, στα Ματογιάννα (Ενόπλων Δυνάμεων).

TA NEA MAS 1038×576

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

 

Ο κύριος στόχος και φιλοδοξία της Fashion Box Ελλάς ήταν και συνεχίζει να είναι η ενίσχυση της αξίας της στην αγορά της νεανικής casual ένδυσης και η υγιής επιχειρηματική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

 

Όπως έχει αποδειχθεί επανειλημμένα στην πράξη, ο Όμιλος έχει την μεγάλη εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, με ωριμότητα και διορατικότητα. Έχει την ικανότητα να προβλέπει με ακρίβεια νέες εξελίξεις και τάσεις, να αντιλαμβάνεται γρήγορα τις διαθέσεις της αγοράς και να ανιχνεύει άμεσα δυνητικές επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν στις αγορές όπου έχει παρουσία.

 

Ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η Fashion Box Ελλάς συνεχίζει να επιδιώκει έναν ηγετικό ρόλο στην αγορά της επώνυμης νεανικής ένδυσης και να αναπτύσσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες μέσω της συνεχιζόμενης επέκτασης του δικτύου πωλήσεών της, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων, παραμένοντας αφοσιωμένη στην φιλοσοφία του μητρικού ιταλικού Ομίλου και στο brand name REPLAY.

 

Σήμερα, η Fashion Box Ελλάς αναπτύσσει σήμερα το δίκτυο καταστημάτων και πωλήσεων της σε πέντε χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία) με δραστηριότητα την εισαγωγή, εξαγωγή και προώθηση ειδών ένδυσης, υπόδησης και συναφών αξεσουάρ, με τις επωνυμίες REPLAY, REPLAY&SONS, WE ARE REPLAY& REPLAY FOOTWEAR.

 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στον τομέα της λιανικής, όσο και της χονδρικής πώλησης, διασφαλίζοντας, με αυτό τον τρόπο, την ευρεία διανομή των αντίστοιχων προϊόντων Replay.

 

ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Το δίκτυο λιανικής της FASHION BOX ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία αποτελείται από 16 καταστήματα (4 εκ των οποίων outlets) στις πιο εμπορικές περιοχές των αστικών κέντρων. Γνώμονας της προσεκτικής επιλογής για κάθε σημείο πώλησης αποτελεί ο βέλτιστος συνδυασμός εμπορικότητας της τοπικής αγοράς και της θέσης του καταστήματος. Η εφαρμογή του χρυσού αυτού κανόνα, εξασφαλίζει τόσο την εμπορική επιτυχία όσο και τη διατήρηση του κύρους και της εικόνας της εταιρίας και των προϊόντων της σε υψηλό επίπεδο.

 

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Ο τομέας της χονδρικής ασχολείται με την προώθηση των προϊόντων μέσω επιλεγμένων σημείων πώλησης εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων. Οι συνεργάτες επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια με βάση τη συνολική παρουσίαση του σημείου πώλησης, τον συνδυασμό των υπολοίπων brand names που διατίθενται εκεί και την οικονομική ευρωστία τους. Σήμερα η  Fashion Box Ελλάς διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών που αποτελείται από περίπου 150 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους, 3 συνεργασίες Franchising, 9 Shop-in-Shops και 10 Replay corners που εξυπηρετούν το καταναλωτικό κοινό σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία.

 

FRANCHISE

Η Fashion Box Ελλάς δραστηριοποιείται δυναμικά και με συνεργασίες Franchise σε Ελλάδα και Βαλκάνια, ακολουθώντας ένα μοντέλο συνεργασίας που προσφέρει στους franchisees εξαιρετικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

•  Μηδενικό κόστος εισόδου

• Μηδενικό κόστος διαφήμισης και ολοκληρωμένη υποστήριξη marketing

• Μηδενικά Royalties – δικαιώματα σήματος από την μητρική εταιρεία

• Το λογισμικό (software) του καταστήματος παρέχεται από την μητρική εταιρεία

•  Προσιτό κόστος επένδυσης

• Ισχυρό διεθνές εμπορικό σήμα με υψηλη αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως

•  Αφοσίωση των πελατών και υψηλή αποδοχή του σήματος

•  Πρωτοπορία στη μόδα, μοναδική σχεδίαση και υψηλη ποιότητα του προϊόντος

• Ολοκληρωμένος σχεδιασμός των καταστημάτων με ενιαία ταυτότητα

•   Υποστήριξη και know how από την μητρική εταιρεία

• Αρχική και συνεχή εκπαίδευση των νέων franchisees από εξειδικευμένο προσωπικό

•  Συνεχείς επισκέψεις και υποστήριξη από το εμπορικό τμήμα της μητρικής εταιρείας

•  Συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση merchandising

 

Η επέκταση σε νέες αγορές και η αύξηση του δικτύου διανομής με την λειτουργία Frsnchise καταστημάτων, αποτελεί βασικό στρατηγικό στόχο για την Fashion Box Ελλάς, με σκοπό την περαιτέρω επέκταση και ισχυροποίηση του brand.

988_oikonomika apotelesmata

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

2022

Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις & Προσάρτημα της Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31.12.2022

2021

Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις & Προσάρτημα της Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31.12.2021

2019

Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις & Προσάρτημα της Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31.12.2019

2018

Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις & Προσάρτημα της Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2018

2017

Χρηματοοικονομικές καταστάσεις & Προσάρτημα της Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2017

2016

Χρηματοοικονομικές καταστάσεις & Προσάρτημα της Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2016

2015

Ατομικές Χρηματοοικονομικές Kαταστάσεις της Fashion Box Ελλάς ΑΕ 31.12.2015_Gr

Χρηματοοικονομικές καταστάσεις & Προσάρτημα της Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2015

2014

Προσάρτημα του Ομίλου Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2014(GR)

Προσάρτημα της Εταιρείας Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2014(GR)

Ισολογισμός Ομίλου Fashion Box Ελλάς 31ης Δεκ.2014

Ισολογισμός Εταιρείας Fashion Box Ελλάς ΑΕ 31ης Δεκ. 2014

Ενοποιημένη Εκθεση Δ.Σ του Ομίλου Fashion Box Ελλάς ΑΕ 31ης Δεκ.2014

Εκθεση Δ.Σ της Εταιρείας Fashion Box Ελλάς ΑΕ 31ης Δεκ. 2014

2013

Προσάρτημα Ομίλου Fashion Box Ελλάς ΑΕ 31ης Δεκ. 2013

Προσάρτημα Εταιρείας Fashion Box Ελλάς ΑΕ 31ης Δεκ. 2013

Ισολογισμός Ομίλου της Fashion Box Ελλάς ΑΕ 31ης Δεκ. 2013

Ισολογισμός Εταιρείας Fashion Box Ελλάς ΑΕ 31ης Δεκ. 2013

Ενοποιημένη Εκθεση Δ.Σ του Ομίλου Fashion Box Ελλάς ΑΕ 31ης Δεκ. 2013

Εκθεση Δ_Σ της Εταιρείας Fashion Box Ελλάς ΑΕ 31ης Δεκ_ 2013

2012

Προσάρτημα της Εταιρείας Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2012

Ισολογισμός της Εταιρείας Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2012

Ενοποιημένος Ισολογισμός του Ομίλου Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2012

Ενοποιημένο Προσάρτημα του Ομίλου Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2012

Ενοποιημένη Εκθεση του Δ.Σ του Ομίλου Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2012

Εκθεση του Δ.Σ της Εταιρείας Fashion Box Ελλάς ΑΕ της 31ης Δεκεμβρίου 2012